Vacature maatschappelijk werker RSS link

Ben jij klantgericht, flexibel en bied je graag een luisterend oor? Wil je mee inzetten om kwaliteitsvolle zorg op maat te bieden? Waag dan nu de sprong, want jij bent de maatschappelijk werker die wij zoeken!

Je maakt deel uit van het team thuiszorg. Je focust op de ondersteuning van de dienst voor gezinszorg en cliëntcontacten. Daarbij coach je het zorgpersoneel en heb je een dienstverlenende, empathische houding tegenover mensen die hulp nodig hebben en hun context.

Interesse? Solliciteren kan tot en met maandag 2 oktober 2023 via onze website.

Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.