Maand van de sportclub RSS link

Ben je er nog niet goed uit welke sport je graag doet? Dan is de maand september de ideale gelegenheid om hier achter te komen. In de maand september organiseert de gemeentelijke sportdienst in samenwerking met de lokale sportclubs en Sport Vlaanderen de 'Maand van de Sportclub'.

Verschillende sportclubs zetten hun deuren wagenwijd open zodat je kan proeven van allerlei disciplines en dit allemaal zonder een euro te betalen!

Bekijk hier de sportclubs in onze gemeente 

*een feitelijke vereniging of vzw in onze gemeente geven sportlessen zonder winstoogmerk.

Gepubliceerd op dinsdag 13 september 2022 13 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.