Maand van de markt 2024 RSS link

Van 1 tot en met 30 april 2024 vindt de “Maand van de Markt” plaats. Kom je in april naar de wekelijkse markt in Houthalen-Centrum? Dan maak je kans op mooie prijzen.

Per aankoop krijg je een foldertje met een unieke code. Vul de code in op Maand van de Markt of schrijf je gegevens op het foldertje en stop het in de doos van Maand van de Markt dat je op de markt zal terugvinden. Op woensdag 8 mei worden de winnaars van de prijzen via lottrekking bepaald en op de hoogte gebracht. Tot op de markt in april?

De wekelijkse markt in Houthalen-Centrum vindt elke woensdag van 8 tot 12.30 uur plaats op het Sint-Martinusplein.

Gepubliceerd op dinsdag 19 maart 2024 10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.