limburg smaakt naar meer

De corona situatie heeft heel wat gevolgen voor de hele economie in ons land. Ook de land- en tuinbouwsector wordt getroffen.
Door de opgelegde maatregelen dient de gebruikelijke werking van vele bedrijven te worden aangepast om het coronavirus niet verder te verspreiden. Gelukkig zijn veel lokale producenten niet stil blijven zitten en hebben tal van nieuwe initiatieven ontwikkeld om hun waardevolle product nog te verkopen.

Wil je ook liever de supermarkt mijden of geraak je er niet?

Dan zijn Limburgse hoeve- en streekproducten de ideale oplossing. Misschien wel dichter in de buurt dan je denkt.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.