Limburg smaakt naar meer

De corona situatie heeft heel wat gevolgen voor de hele economie in ons land. Ook de land- en tuinbouwsector wordt getroffen.
Door de opgelegde maatregelen dient de gebruikelijke werking van vele bedrijven te worden aangepast om het coronavirus niet verder te verspreiden. Gelukkig zijn veel lokale producenten niet stil blijven zitten en hebben tal van nieuwe initiatieven ontwikkeld om hun waardevolle product nog te verkopen.

Wil je ook liever de supermarkt mijden of geraak je er niet?

Dan zijn Limburgse hoeve- en streekproducten de ideale oplossing. Misschien wel dichter in de buurt dan je denkt.

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.