Lokale kunstenaars gezocht! RSS link

Cultuurhuis Casino denk aan de lokale kunstenaars. Daarom gaan we op zoek naar kunstenaars die vanuit hun kot iets creëren waar we online van kunnen genieten.

We voorzien een vergoeding van 130,79 euro via een kleine vergoedingsregeling voor kunstenaars (KVR).

Wie zoeken we?

Een illustratrice die een raamtekening maakt, een muzikant die een concert geeft, een dichter die een coronagedicht schrijft en voordraagt, … hoe creatiever hoe liever.
Neem contact op met ons via cultuur@houthalen-helchteren.be en vertel ons jouw creatief idee. We bekijken samen hoe we dit kunnen aanpakken en verspreiden.

Voor de duidelijkheid: het is niet de bedoeling om een groep mensen samen te brengen. Nodig dus zeker geen publiek uit voor jouw concert. We willen dit enkel online aanbieden.

Voorwaarden

  • Je woont in Houthalen-Helchteren.
  • Je bent in het bezit van een kunstenaarskaart.
  • Je bezorgt ons een foto of film van jouw creatie die we online mogen verspreiden, conform de gemaakte afspraken.

Heb je een vraag over die voorwaarden of voldoe je niet helemaal? Neem gerust toch contact met ons op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Interesse om mee te doen of meer info nodig?

Mail naar cultuur@houthalen-helchteren.be of bel 011 49 22 90.
Schrijf je in voor 15 juni. We hebben plaats voor tien kunstenaars.

Gepubliceerd op maandag 18 mei 2020 15.59 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.