lokaal dienstencentrum Casino

In het lokaal dienstencentrum richten we ons vooral tot senioren.

Je kan bij ons terecht voor informatie, recreatie en vormende activiteiten.
De bedoeling is dat we door ons aanbod jouw zelfredzaamheid helpen versterken.

Zit je in een beginnende zorgsituatie dan kunnen we je helpen bij het zoeken naar geschikte thuiszorg. Zo kan je langer zelfstandig thuis blijven wonen in de best mogelijke omstandigheden.

Maar even belangrijk zijn onze activiteiten. Zo organiseren we wekelijks lijndansen en stoelturnen. Eenvoudige bewegingsoefeningen die je fit houden.

Bovendien kom je er ook in contact met dorpsgenoten en vergroot je jouw vriendenkring.

Info

Onze medewerkers van de onthaalbalie zullen er alles aan doen om je een antwoord te geven of je op de goede weg te zetten. Ook om je in te schrijven voor een activiteit of een maaltijd of om bonnetjes te kopen voor de cafetaria, moet je bij de onthaalbalie zijn.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.