Limburg.net lanceert online barometer voor drukte op en rond het recyclagepark RSS link

Sinds 7 april zijn de recyclageparken van Limburg.net opnieuw geopend. Hoewel er strikte voorwaarden werden opgelegd en gelet de algemene oproep om ‘in uw kot te blijven’, vreest Limburg.net toch voor lange wachttijden.

Om bezoekers die een bezoek toch niet willen uitstellen de mogelijkheid te geven om zich te informeren over de drukte op en rond het recyclagepark lanceert Limburg.net nu een online barometer.

Bekijk de drukte op en rond het recyclagepark voor je vertrekt
Eerst en vooral roept Limburg.net op om enkel noodzakelijke verplaatsingen naar het recyclagepark te doen. Moet je toch echt noodzakelijk naar het recyclagepark? Bereid je parkbezoek dan goed voor. Neem zeker een kijkje op de website van Limburg.net en klik op het recyclagepark van je keuze. Daar kan je bekijken hoe lang de file naar het recyclagepark is. Daarnaast krijg je ook een overzicht van de actuele en de gemiddelde drukte op het gekozen recyclagepark. Op die manier kan je je bezoek plannen op een rustiger moment.

Bekijk hier alle maatregelen en richtlijnen.

Gepubliceerd op woensdag 8 april 2020 10.16 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.