Limburg.net lanceert online barometer voor drukte op en rond het recyclagepark RSS link

Sinds 7 april zijn de recyclageparken van Limburg.net opnieuw geopend. Hoewel er strikte voorwaarden werden opgelegd en gelet de algemene oproep om ‘in uw kot te blijven’, vreest Limburg.net toch voor lange wachttijden.

Om bezoekers die een bezoek toch niet willen uitstellen de mogelijkheid te geven om zich te informeren over de drukte op en rond het recyclagepark lanceert Limburg.net nu een online barometer.

Bekijk de drukte op en rond het recyclagepark voor je vertrekt
Eerst en vooral roept Limburg.net op om enkel noodzakelijke verplaatsingen naar het recyclagepark te doen. Moet je toch echt noodzakelijk naar het recyclagepark? Bereid je parkbezoek dan goed voor. Neem zeker een kijkje op de website van Limburg.net en klik op het recyclagepark van je keuze. Daar kan je bekijken hoe lang de file naar het recyclagepark is. Daarnaast krijg je ook een overzicht van de actuele en de gemiddelde drukte op het gekozen recyclagepark. Op die manier kan je je bezoek plannen op een rustiger moment.

Bekijk hier alle maatregelen en richtlijnen.

Gepubliceerd op woensdag 8 april 2020 10.16 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.