Hoe ervaar jij het leven in coronatijden? RSS link

De impact van corona op ons leven is niet te onderschatten. Jouw kinderen konden niet meer naar school, of je zag jouw kleinkinderen nog amper. Het sociale en culturele leven viel op slag stil, sporten werd een individuele aangelegenheid en onze ondernemers moesten zich in sneltempo aanpassen.

Wij willen als gemeentebestuur een duidelijk beeld krijgen van hoe je leven in coronatijden ervaart, en waar onze prioriteiten moeten liggen om je te ondersteunen in deze bijzondere tijden.

De Corona-Impact Monitor Lokale Besturen is anoniem en loopt tot 15 mei 2021.

Neem deel aan de enquête.

Gepubliceerd op dinsdag 27 april 2021 10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.