Lachfestival op locaties RSS link

Het Lachfestival vindt deze zomer opnieuw plaats! Van 7 tot 11 juli nodigen we jong en oud weer uit. Het blijft nog steeds een 5-daags humor- en theaterfeest met circus, improvisatie, comedy en straattheater... maar dit jaar met een heel andere beleving.

Om er een coronaveilige editie van te maken, waren een aantal aanpassingen en inspanningen noodzakelijk. Dus werd er gesleuteld aan het concept zodat niet één maar meerdere plekken in Houthalen-Helchteren de uitvalsbasis worden voor onze nationale en internationale (straat)theaterartiesten. Een spreiding van het programma en het publiek dus.

Dit geeft ons de perfecte tools om de bezoekersstroom te controleren. Vooral in combinatie met een beperking op de publiekscapaciteit en een verplichte reservatie voor wie de voorstellingen wil bijwonen. Om toch zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven onze artiesten aan het werk te zien, kan er voor de voorstellingen op zondag 11 juli slechts gereserveerd worden voor één tijdslot op één enkele locatie.

Bekijk hier het volledige programma.

Gepubliceerd op dinsdag 11 mei 2021 11.17 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.