lachfestival - geannuleerd

Het schepencollege heeft beslist om het Lachfestival te verplaatsen naar volgend jaar. Deze preventieve maatregel werd genomen om geen enkel risico rond corona te nemen.

 
Van 8 juli - 12 juli 2020 kan je weer genieten van: circus, improvisatie, comedy, theater... Het Lachfestival staat opnieuw paraat om heel wat mensen aan het lachen te brengen.
 
Met humor als rode draad door het programma, is het Lachfestival een welgekomen vrolijke noot!

Programma

8 - 10 juli: het Cultuurcentrum Casino geeft Showmann & Co drie dagen lang onderdak. Het gezelschap leert de kinderen circustechnieken aan zodat ze zich tijdens het slotmoment van hun beste kant kunnen laten zien.
 
11 juli: de Comedy Carrousel komt terug! Master of Ceremony Soe Nsuki heeft er heel veel zin in om enkele serieuze kleppers uit het comedy-landschap aan het publiek voor te stellen.
 
12 juli: SLOTDAG - TOPDAG - FAMILIEDAG met uiteenlopende soorten humor, voor alle leeftijden. We pakken uit met een kinderstraat, mobiel straattheater, pistetheater en een slotshow!
 
Kortom, van subtiele humor tot groots spektakel ... er is voor ieder wat wils. Je vindt het binnenkort allemaal terug op www.lachfestival.be

Praktische info

  • Datum: 8/7/2020 - 12/7/2020
  • Een 5-daags humor- en theaterfeest in Houthalen-Helchteren
     

Wil je bijkomende informatie, bel ons op het nummer 011 49 20 00.

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.