Laat je klimaatacties meetellen RSS link

Onze gemeente heeft samen met de andere Vlaamse gemeenten het Lokaal Energie- en Klimaatpact (LEKP) ondertekend. Via dit pact engageren Houthalen-Helchteren en Vlaanderen zich samen om te werken rond het klimaat in onze gemeente.

Vlaanderen ondersteunt onze gemeente om concrete acties te ondernemen op ons grondgebied. Houthalen-Helchteren zet zich langs haar kant in om bij te dragen aan de concrete doelstellingen. Bijvoorbeeld bomen en hagen planten. Samen vormen we een krachtig partnerschap voor de toekomst!

Heb jij onlangs een boom geplant of een haag gezet? Of heb je ooit een Hazelaar, appel- of kersenboom afgehaald? Super! Wil jij het klimaat ondersteunen en de gemeente nog verder op weg helpen om haar doelstellingen te bereiken? Registreer dan je actie op onze website. Zo behalen we allemaal samen de doelen van het Lokaal Energie- en Klimaatpact.

Gepubliceerd op donderdag 7 maart 2024 14.35 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.