Heb jij last van stress, angst, kopzorgen, ...? Kruispunt biedt een oplossing RSS link

Zit jij met (of ken je iemand met) depressieve gevoelens, stress, angst, slaapproblemen, financiële kopzorgen, administratieve last, … en weet je niet waar je terecht kan? Kruispunt Mid-West en West kan hierop een antwoord bieden.

Het Kruispunt zal in een eenmalig gesprek samen met jou de meest gepaste doorverwijzing bespreken. Alle hulpverleners zijn gebonden aan beroepsgeheim. Enkel mits jouw toestemming overleggen ze met de huisarts of met een andere betrokkene. Je bent altijd vrij om een vertrouwenspersoon mee te nemen ter ondersteuning.

Dit aanbod is gratis.

Wat doet Kruispunt?

Het Kruispunt is een plek waar lokale zorg-, eerstelijns- en welzijnsprofessionals op een geïntegreerde manier samenwerken rond cliënten met een psychische problematiek. Ze leiden de cliënt in een eenmalig contact toe naar de meest gepaste zorg en ondersteunen vloeiende overgangen in sleutelmomenten van het herstelproces.

De Kruispunten van Mid-West en West focussen op personen uit de gemeenten Tessenderlo, Ham, Leopoldsburg, Beringen, Halen, Lummen, Heusden-Zolder en Houthalen-Helchteren. Inwoners van deze gemeenten kunnen terecht in beide Kruispunten.

Contact

Je kan iedere vrijdag (uitgezonderd feestdagen) terecht op het Kruispunt. Cliënten springen binnen tussen 9 en 10 uur. Andere dagen kan je een voicemailbericht achtergelaten via 0492 23 12 35 of een mail sturen naar kruispuntwestmidwest@gmail.com. Ze nemen dan later contact met je op.

Inloopmomenten in de even weken

  • Kruispunt Mid-West: vrijdag 9 -10 uur
  • Administratief centrum Lummen, Gemeenteplein 13, 3560 Lummen

Inloopmomenten oneven weken

  • Kruispunt West: vrijdag 9 -10 uur
  • Stadhuis Beringen, Collegestraat 1, 3580 Beringen
Gepubliceerd op maandag 27 september 2021 12.46 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.