kringloopwinkel Reset

De kringloopwinkel van Houthalen-Helchteren is één van de verkooppunten van Kringwinkel West-Limburg. In de kringwinkel worden meubels, kleding, huisraad, boeken, ... ingezameld. De selectie van wat wel en niet bruikbaar is gebeurt in het centraal magazijn. Hier wordt alles gesorteerd, nagekeken, schoongemaakt en eventueel hersteld.

De inzameling van de goederen gebeurt op 3 manieren :

  • Gratis ophaal aan huis (na afspraak)
  • Brengen van goederen door klanten naar de winkelpunten
  • Ophaal op de containerparken

Kringwinkel West-Limburg richt zich op het tewerkstellen en het begeleiden van kansengroepen in functie van de activiteiten die de organisatie ontplooit. Armoede uit zich steeds meer doordat gezinnen de gewone dagelijkse gebruiksvoorwerpen niet meer kunnen kopen. De organisatie zorgt dat deze gebruiksvoorwerpen voor ieder gezin betaalbaar blijven.

Praktische info vind je op de website www.dekringwinkel.be/reset

Openingsuren:

maandag 13-18 uur
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag 10 - 18 uur
zaterdag 9.30 - 17 uur

 

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.