kringwinkel

De kringwinkel van Houthalen-Helchteren is één van de verkooppunten van Kringwinkel West-Limburg. In de kringwinkel worden meubels, kleding, huisraad, boeken, ... ingezameld. De selectie van wat wel en niet bruikbaar is gebeurt in het centraal magazijn. Hier wordt alles gesorteerd, nagekeken, schoongemaakt en eventueel hersteld.

De inzameling van de goederen gebeurt op 3 manieren :

  • Gratis ophaal aan huis (na afspraak)
  • Brengen van goederen door klanten naar de winkelpunten
  • Ophaal op de containerparken

Kringwinkel West-Limburg richt zich op het tewerkstellen en het begeleiden van kansengroepen in functie van de activiteiten die de organisatie ontplooit. Armoede uit zich steeds meer doordat gezinnen de gewone dagelijkse gebruiksvoorwerpen niet meer kunnen kopen. De organisatie zorgt dat deze gebruiksvoorwerpen voor ieder gezin betaalbaar blijven.

Praktische info vind je op de website www.dekringwinkel.be/reset

Openingsuren:

maandag 13-18 uur
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag 10 - 18 uur
zaterdag 9.30 - 17 uur

 

 

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Twijfel je over dringendheid, bel ons dan tijdens de openingsuren op 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.