kringloopwinkel Reset

De kringloopwinkel van Houthalen-Helchteren is één van de acht verkooppunten van vzw Reset. In de kringloopwinkel worden meubels, kleding, huisraad, boeken, ... ingezameld en verkocht. De selectie van wat wel en niet bruikbaar is gebeurt in het centraal magazijn. Hier wordt alles gesorteerd, nagekeken, schoongemaakt en geprijsd.

De inzameling van de goederen gebeurt op 2 manieren :

  • Gratis ophaling aan huis (na telefonische afspraak via het gratis nummer 0800 2 0080)
  • Brengen van goederen door klanten naar de winkelpunten

Reset vzw is de kringlooppartner die zich richt zich op het tewerkstellen en het begeleiden van kansengroepen die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Verschillende statuten komen in aanmerking voor sociale tewerkstelling.
Bovendien zet de organisatie zich in voor armoede. Armoede uit zich steeds meer doordat gezinnen de gewone dagelijkse gebruiksvoorwerpen niet meer kunnen kopen. De organisatie zorgt dat deze gebruiksvoorwerpen voor ieder gezin betaalbaar blijven.

Praktische info vind je op de website

Openingsuren:
maandag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur

 

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.