Infosessie: Klimaatboom zoekt tuin RSS link

Wil jij meer weten over de positieve eigenschappen van bomen in functie van klimaat, gezondheid, natuur en economie? Ben jij benieuwd welke boom je best kiest voor jouw tuin? Kom er alles over te weten tijdens de infoavond op maandag 9 oktober 2023 om 19.30 uur in het NAC.

Centrum Duurzaam Groen organiseert deze infoavond in het kader van de actie ‘Klimaatboom zoekt tuin’ waarbij de inwoners van Houthalen-Helchteren, Beringen en Heusden-Zolder na hun deelname aan de infoavond een kortingsbon ontvangen ter waarde van 20 euro. Met deze bon krijg je korting bij de aankoop van een klimaatboom bij een deelnemende handelaar in je buurt.

Als je een klimaatboom in je tuin plant, maak je kans op een ecologisch tuinontwerp voor je tuin.

De infoavond is gratis, maar inschrijven is verplicht!

Schrijf in voor de infoavond via https://www.centrumduurzaamgroen.be/InschrijvenWorkshopKlimaatboom.

Meer info over de actie vind je op https://www.centrumduurzaamgroen.be/klimaatboomzoekttuin.

Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 9.19 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.