Kinderopvang en thuisoppas

Ouders willen voor hun kinderen een veilige plaats om hen met een gerust hart onder bekwaam toezicht achter te laten. Een opvangplaats waar kinderen een goede verzorging krijgen en geborgenheid, waar ze op verkenning kunnen gaan, experimenteren en hun grenzen verleggen. Een opvangplaats is immers een partner in de opvoeding van uw kind.

Het Lokaal Loket Kinderopvang zoekt samen met u kinderopvang op maat.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.