Voorraad keukenafvalzakken door grote vraag tijdelijk uitgeput RSS link

Door bevoorradingsproblemen zijn de gele keukenafvalzakken in verschillende winkels in Limburg en Diest niet meer te koop. Limburg.net verontschuldigt zich voor dit ongemak. Vanaf eind januari liggen er normaal gezien opnieuw gele zakken in de winkels.

Tekort aan gele zakken 

Winkels bestelden niet op tijd, waardoor de zakken niet tijdig geleverd konden worden. Vermoedelijk dachten ze dat de verkoop niet zo snel zou gaan. Andere winkels hebben er wel extra besteld. Tegelijk zijn sommige inwoners gele zakken aan het hamsteren: we horen verhalen van mensen die volledige dozen willen kopen, of tot 10 rollen in 1 keer. Zo geraakt de voorraad uiteraard sneller uitgeput. Limburg.net roept alle inwoners dan ook op om voorlopig niet meer dan 1 rol gele zakken te kopen, waar een gemiddeld gezin bij intensief gebruik toch al vlug meer dan maand mee toekomt.

Nieuwe levering zakken derde week januari

Een nieuwe levering gele zakken wordt de derde week van januari verwacht. Zodra deze nieuwe levering binnen is, zullen de rollen onder de handelaars verdeeld worden. 

Limburg.net verontschuldigt zich voor eventueel ongemak!

Gepubliceerd op maandag 10 januari 2022 11.38 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.