kelchteren kermis

We ontvangen je dit jaar graag terug op het traditioneel traject van de rommelmarkt tussen de wandelpaden van Kelchterhoef (aanmeldpunt parking De Plas).

Alle standplaatsen op de rommelmarkt zijn reeds ingenomen. 

De standplaatsen zijn niet genummerd en worden de dag zelf ter plaatse door de organisatie toegewezen volgens toekomen van de standhouder.
Standhouders kunnen geen plaatsen reserveren of voorbehouden
.
Eén standplaats (5x2m) kost 5 euro, elke standhouder kan maximum over 2 standplaatsen beschikken.

In de loop van de maand juli-augustus wordt er een bevestigingsbrief met factuur toegestuurd voor de betaling van het standgeld. Deelname is definitief na betaling van het standgeld.

Wil je bijkomende informatie, bel ons op het nummer 011 49 21 06.

Opmerkingen

  • De te koop gestelde goederen moeten tweedehands of zelfgemaakt zijn.
  • Nieuwe artikelen mogen verkocht worden in die mate dat ze naar aantal en uitzicht geen gangbare handelswaar zijn. (standen met verkoop van éénzelfde merken zijn niet toegestaan)
  • Verkoop van dranken, snoep, voedingsmiddelen, tabakswaren, motorvoertuigen, bloemen, fruit, dieren, wapens en vuurwerk is niet toegestaan.
  • Het volledige deelnamereglement kan op aanvraag toegestuurd worden.

Praktische info

  • Zondag 3 september 2023 van 13 tot 18 uur.
  • Meer informatie kan je terugvinden op de Visit-website van onze gemeente.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.