kelchteren kermis

De eerste zondag van september in Kelchterhoef

Lekker kuieren en de sfeer opsnuiven van onze gezellige rommelmarkt in openlucht… Is er nog een mooier tijdverdrijf op zondagnamiddag? En wie weet ontdek je wel een uniek stuk!

De Evenementenweide, centraal op dit traject, staat weer bol van leuke kinderanimatie, overheerlijke hapjes en drankjes EN … jouw favoriete muziek !!!

Kom er eens eendjesvissen, ritjes maken in de zweefmolen, of een bezoekje brengen aan onze “Kijkdoos” en “Kermis op rolletjes”. In het mini kindercaravandorp beleven de kinderen bijzondere bubbelbelexperimenten. Ook de ouders kunnen het kind in zich weer helemaal naar boven halen aan de Photobooth caravan. Het decor met kledij en attributen staat alvast klaar. Poseer je mee?

Natuurlijk neem je een prachtig souvenir mee naar huis. Daar zorgt onze karikaturiste voor!

Was je er vorig jaar ook bij? Dan klinkt de muziek van Trio Bluf je vast nog bekend in de oren! Deze akoestische coverband uit Vlaanderen verrast je opnieuw met een wervelende show in het publiek. De setlist wordt weer speels opgebouwd met nummers op aanvraag. Zin in een verzoekje? Kom dan zeker langs op onze Evenementenweide!

Ook de CarréVan, de gekste dj booth van België, zorgt dit jaar voor muziek en spektakel.

Honger of dorst gekregen van al dat feestgedruis? Kies een mooi plekje uit aan de sfeervolle tafels of nestel je op de beklede hooisofa’s en geniet van een fris streekbiertje, lekkere Belgische frietjes, een overheerlijke hamburger of artisanaal bereid ijsje.

Praktische info

  • zondag 6 september van 13 tot 18 uur
  • aparte zone voor de creamarkt 
  • horecaplein met muziek en kinderanimatie

Wil je bijkomende informatie, bel ons op het nummer 011 49 21 03.