John Cuppensplein

Het John Cuppensplein is op dit moment nog een parkeerterrein, maar wordt omgevormd tot een plein waar het gezellig en aangenaam vertoeven is. Je kunt er rustig op een bankje zitten en even op adem komen.

Het vernieuwde John Cuppensplein moet de schakel worden tussen het handelscentrum van Houthalen-Helchteren en de omgeving van het oude gemeentehuis. Zo tillen we het centrum als het ware over de Grote Baan.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.