Infosessies Klimaattuinen RSS link

Tijdens het volgen van één of meerdere infosessies ontdek je wat een klimaattuin precies inhoudt én hoe je jouw tuin kan aanpassen aan het veranderende klimaat. Zo weet je wat er nodig is en hoe je zelf aan de slag kan gaan om van jouw tuin een plek te maken om ook in de toekomst van te genieten.

Infosessies 

‘Waarom en hoe je tuin klimaatrobuust inrichten’

Weet jij wat een klimaatrobuuste tuin is? Dat is een tuin die bestand is tegen het veranderende klimaat en waar het aangenaam vertoeven is!

Minder verharding, meer schaduw, ruimte voor water en een grotere diversiteit aan planten. Kom naar de infosessie op 3 oktober. Zo weet je wat nodig is om zelf aan de slag te kunnen!

  • Docent : Illias Debroux
  • Praktisch Maandag 3 oktober 2022 om 19.30 uur
  • Locatie : Raadzaal in het NAC, Pastorijstraat 30

Schrijf je hier in voor deze infosessie

‘Waterbeheer in de tuin’

Heeft je tuin te lijden onder droogte of heb je bij hevige regen wateroverlast in je tuin? Geloof het of niet, maar dat heb je zelf in de hand!

Tijdens de infosessie "𝐖𝐚𝐭𝐞𝐫𝐛𝐞𝐡𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐭𝐮𝐢𝐧" helpen ze je graag op weg en loodsen ze je door de verschillende mogelijkheden van wateropvang en infiltratie: van een hemelwaterput tot greppels en zelfs de aanleg van groendaken!

  • Docent : Chris Monten 
  • Praktisch Maandag 24 oktober 2022 om 19.30 uur 
  • Locatie : Trouwzaal in het NAC, Pastorijstraat 30

Schrijf je hier in voor deze infosessie

Gepubliceerd op maandag 29 augustus 2022 14.05 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.