Infosessie 'waarom en hoe een groengevel aanleggen' RSS link

Maak je huis klaar voor de klimaatverandering! Goed isoleren is de beste bescherming tegen extremere weersomstandigheden. Daarnaast zorg je met een groendak en/of groengevel voor extra verkoeling tijdens bloedhete zomers.

En je profiteert van bijkomende luchtzuivering, regenwaterbuffering én geluidswering.

Groendaken en -gevels zijn er in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de constructie van je woning en je wensen qua uitzicht. Met of zonder bloemen? Strak of nonchalant? Ontdek alle mogelijkheden en praktische tips op www.limburgsegroendakenengevels.be

De Huisdokter helpt je verder

Heb je nog twijfels of vragen? Dan is een Huisdokteradvies wat voor jou! De Huisdokter geeft je een volledig overzicht van alle vergroeningsmogelijkheden van je woning. Daarbij houdt hij rekening met de aanwezige isolatie, de draagkracht en kwaliteit van de constructie, en eventuele wensen rond het opvangen en hergebruiken van regenwater.

Via www.limburgsegroendakenengevels.be vraag je als inwoner van onze gemeente jouw Huisdokteradvies aan. Je betaalt hiervoor 50 euro, inclusief een bezoek aan huis en persoonlijk renovatierapport. Na registratie nemen we telefonisch contact met je op voor een afspraak.

Infosessie 'waarom en hoe een groengevel aanleggen'

Datum: maandag 17 april 2023
Uur: 19.30 uur
Locatie: Raadzaal in het NAC, Pastorijstraat 30, 3530 Houthalen
Inschrijving verplicht: schrijf je hier in voor de infosessie

Gepubliceerd op vrijdag 17 februari 2023 8.42 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.