coronameldpunt verenigingen

Wat moet je ondernemen wanneer er een besmetting vastgesteld wordt bij een van de leden van je sportclub of jeugdbeweging?

Verschillende factoren spelen een rol om de daaropvolgende aanpak te bepalen. 

We dringen er op aan dat je de besmetting zeker ook meldt.

Online melden

Voorbeeldbrieven

In het kader van een besmetting bij een sportclub of jeugdbeweging is heldere communicatie naar alle leden van cruciaal belang. Hieronder enkele voorbeeldbrieven die hierbij ingezet kunnen worden:

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.