Info-advies-activiteiten voor zwangeren en pas bevallen moeders

De Kraamtuin is een informatiepunt waar men terecht kan voor informatie en advies vanaf de zwangerschapswens tot in de kraamperiode. Ben je zwanger of pas bevallen? Dan kan je via mail en/of telefoon bij ons terecht met al je vragen. Een vroedvrouw beantwoordt graag al je vragen, of ze verwijst je door naar een andere geschikte hulpverlener. De Kraamtuin organiseert ook activiteiten voor (aanstaande) ouders. Alles om je goed voor te bereiden op de komst van jullie baby.

Prijs:
Gratis
 
Waar:
Gouverneur Roppesingel 13
3500 Hasselt
 
Wanneer:
Op afspraak. Je kan een afspraak maken via:
 
Vooraf inschrijven:
Neen
 

Meer info via https://www.dekraamtuin.be

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.