Houthalen-Helchteren, deel solidariteit, geen virus. RSS link

Wil je zelf helpen of heb je hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij boodschappen doen, naar apotheek gaan, huisdier uitlaten? Of heb je nood aan een luisterend oor? https://www.houthalen-helchteren.be/houthalen-helchteren-he…

Wonen er mensen in je buurt die tot de risicogroep behoren? Laat hen dan weten dat ze ook op jou kunnen rekenen. Download onze kaartjes, vul je gegevens in en steek ze bij je buren in de brievenbus. Zo kunnen ze zelf contact opnemen als ze jouw hulp nodig hebben.

Wil je meer doen? Laat dan van je horen! Registreer je dan hier als vrijwilliger.

#allemaalsamentegencorona
#houthalenhelchterenhelpt

Gepubliceerd op dinsdag 17 maart 2020 15 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.