Hoeve Mieneke herleeft met nog meer silhouetten RSS link

Een waterput, enkele kippetjes en Mieneke zelf. Deze silhouetten in cortenstaal kom je momenteel al tegen in de buurt van Hoeve Mieneke. Hoe meer silhouetten, hoe groter de beleving.

Daarom werd eind 2020 een oproep gelanceerd naar ondernemingen van Houthalen-Helchteren om de aankoop van bijkomende cortenstaal elementen te sponsoren.

Intussen zijn de mensen van de Winning al druk bezig met de productie van silhouetten want drie lokale ondernemers engageerden zich om bijkomende erfdieren in cortenstaal te sponsoren: Apotheek Panorama Houthalen, Drukkerij Haletra en Innovastore.

In de loop van de komende maanden wordt, in samenwerking met Regionaal Landschap Lage Kempen, een mooie plek uitgekozen voor deze cortenstaal elementen.

Hoeve Mieneke herleeft’, een speelse knipoog naar het verleden die zeker en vast de moeite loont om te ontdekken!

Met dank aan sponsors en partners ‘Hoeve Mieneke Herleeft’: Apotheek Panorama Houthalen, Drukkerij Haletra, Innovastore, Provincie Limburg, gemeentebestuur Houthalen-Helchteren, RLLK, IOED, De Wijers, De Klonkviool en Rimo.

Gepubliceerd op woensdag 3 februari 2021 10.04 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.