Heropening NAC RSS link

Woensdag 1 juli opende het NAC opnieuw de deuren voor het publiek. Omdat corona nog steeds her en der aanwezig is, deden we dit op een manier die zowel voor bezoekers als werknemers veilig is.

Zo blijven we – net als de afgelopen maanden – op afspraak werken. Moet je iets afhandelen met het gemeentebestuur? Bekijk dan eerst of dat digitaal kan. Heel wat zaken kan je immers gewoon regelen van achter je scherm. Als je toch in het NAC moet zijn, maak dan eerst een afspraak, ofwel via onze website ofwel telefonisch (011 49 20 03).

In het NAC volg je de aangegeven looplijnen.

Ook de balie bib/toerisme opent opnieuw de deuren, weliswaar met een aantal veiligheidsmaatregelen. Hier is een afspraak maken niet nodig maar beperken we het aantal bezoekers. Ook vragen we aan onze bezoekers om de duur van hun bezoek te beperken. Kinderen mogen niet vrij rondlopen. 

Om drukte te vermijden kijk je best thuis al welke boeken je precies wil ontlenen. De afhaalbib blijft trouwens actief voor wie thuis zijn keuze al gemaakt heeft.

Zo houden we het samen veilig.

Gepubliceerd op maandag 29 juni 2020 14.43 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.