Helpende handen gezocht in woonzorgcentrum Vinkenhof RSS link

Opnieuw wordt een grote inspanning gevraagd van het personeel in Vinkenhof, ook zonder een corona-uitbraak.

Kan jij ons helpen?

Als welzijnsvereniging Zorg Houthalen-Helchteren zijn we specifiek op zoek naar mensen met een diploma en/of ervaring als zorgkundige of verpleegkundige. Dat kunnen zowel gepensioneerden zijn als mensen met een vooropleiding als verpleegkundige of zorgkundige die zich op korte termijn – ook in de eindejaarsperiode – meerdere dagen vrij kunnen maken om mee te draaien. Ook studenten verpleegkunde, zorgkunde en paramedische beroepen die zich kunnen vrijmaken, zijn meer dan welkom om een handje bij te steken.

Heb je zin om je te engageren? Aarzel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met Rob Geurts op het nummer 011 49 23 25.

We nemen snel contact op met de vrijwilligers en werken een planning uit op basis van het aantal aanmeldingen. Uiteraard wordt het nodige professionele beschermingsmateriaal voorzien voor wie als vrijwilliger werkt en gelden ook alle voorzorgsmaatregelen zoals voor het vaste personeel.

Wees welkom, jouw inzet is een onmisbare ondersteuning voor onze bewoners en personeel.

Gepubliceerd op maandag 6 december 2021 13.04 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.