Greenville - Lab2Fab

Het innovatieve GreenVille geeft jonge, startende cleantechbedrijven de kans om te groeien op eigen bodem.

Samen met de gemeente en vzw TIKB Patrimonium heeft GreenVille een nieuw, energiezuinig gebouw op de site Mijnpark gerealiseerd.

LAB2FAB is een living lab met acht technische units en hightechapparatuur. Cleantechbedrijven en kennisinstellingen kunnen die apparatuur gebruiken en zo groeien in een innovatieve omgeving. 

Het opleidingscentrum voor volwassenen Qrios-TIKB heeft er een ruime werkplaats voor zijn technische opleidingen.

Daarnaast huisvest LAB2FAB jeugdhuis Get Wood City. Zo kan de jeugd in een stimulerende omgeving dromen van en bouwen aan een duurzame toekomst.

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.