Greenville - Lab2Fab

Het innovatieve GreenVille geeft jonge, startende cleantechbedrijven de kans om te groeien op eigen bodem.

Samen met de gemeente en vzw TIKB Patrimonium heeft GreenVille een nieuw, energiezuinig gebouw op de site Mijnpark gerealiseerd.

LAB2FAB is een living lab met acht technische units en hightechapparatuur. Cleantechbedrijven en kennisinstellingen kunnen die apparatuur gebruiken en zo groeien in een innovatieve omgeving. 

Het opleidingscentrum voor volwassenen Qrios-TIKB heeft er een ruime werkplaats voor zijn technische opleidingen.

Daarnaast huisvest LAB2FAB jeugdhuis Get Wood City. Zo kan de jeugd in een stimulerende omgeving dromen van en bouwen aan een duurzame toekomst.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.