Goedkoper zwemmen in Saraland met zwembon RSS link

In de In&Om van januari zitten drie zwembonnen. Op vertoning van je identiteitskaart krijg je hiermee korting in zwembad Aquapolis van Saraland in Helchteren. De bonnen zijn geldig tot en met 31 december 2021.

Je hebt per gezinslid een bon nodig. Kom je er toch tekort? Op basis van jouw gezinssamenstelling krijg je er zo nodig extra aan de onthaalbalie in het NAC. 
Opgelet: hiervoor heb je een afspraak nodig!

Maak hier een afspraak om extra zwembonnen af te halen

Nieuwe inwoners ontvangen de zwembonnen bij hun inschrijving.

Alle informatie over de zwempassen en de permanente korting voor inwoners vind je in onze sportrubriek.

Gepubliceerd op maandag 11 januari 2021 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.