Gezocht: vrijwilligers voor het verkeerspark! RSS link

Binnenkort organiseert de provincie weer op tal van plaatsen het verkeerspark. Het verkeerspark is speciaal opgericht om kinderen van het 5de en 6de leerjaar te trainen in het (her)kennen van de verkeersborden en -regels en deze toe te passen.

Om het verkeerspark letterlijk in goede banen te leiden doen we elk jaar weer beroep op een team van enthousiaste vrijwilligers en daarom zoeken we jou.

Wil jij je inzetten voor meer verkeersveiligheid en heb je voldoende kennis van de verkeersregels of ben je bereid deze te leren door een opleiding te volgen? Aarzel niet en klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven om aan je vrijwilligersavontuur te beginnen.

Naast vrijwilligers zijn we ook op zoek naar een terreincoördinator. Lijkt je dat iets voor jou. Klik dan hier.

Heb je nog vragen?

Dan kan je terecht bij Sophie Adriaens via sophie.adriaens@limburg.be of 011 23 83 21

Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 13.22 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.