Nieuwe leden gezocht voor gemeentelijke adviesraden RSS link

Voor de samenstelling van de gemeentelijke adviesraden zijn we nog op zoek naar nieuwe kandidaten.

Heb jij zin om mee na te denken over ons sportaanbod, cultuuraanbod, onze bibliotheek, onze aanpak rond diversiteit of armoede, of eerder geïnteresseerd in ons aanbod voor de jeugd? Kortom, wil jij mee werken aan het Houthalen-Helchteren van morgen? Dan is lid worden van één van de gemeentelijke adviesraden zeker iets voor jou!

Wat is een adviesraad?
Een adviesraad is een georganiseerd overleg tussen overheid, verenigingsleven en individuele burgers. De belangrijkste taak is het verlenen van advies aan het schepencollege en de gemeenteraad. Daarnaast is er ook ruimte om vormings- en infoavonden te organiseren. Ook kunnen er acties op touw gezet worden die het verenigingsleven ondersteunen en die het welzijn van de inwoners verbeteren.

Bepaal mee welke richting Houthalen-Helchteren uitgaat op het gebied van cultuur, sport, jeugd, gezondheid, senioren, milieu, diversiteit en duurzaamheid.

Je kandidaat stellen voor één van de adviesraden kan tot 31 mei 2020.

Gepubliceerd op maandag 27 april 2020 14.48 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.