gemeentehuis enkel op afspraak

💡 Omwille van het Coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Daarom werken gemeentediensten en OCMW enkel nog op afspraak en voor dringende zaken:
  • Maak telefonisch een afspraak op het nummer 011 49 20 03. Ons contactcenter is dagelijks telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur, maandag bijkomend van 13 tot 19 uur en woensdag en donderdag van 13 tot 16.30 uur. In juli en augustus zijn de uren als volgt: maandag 9 tot 12 uur en van 13 tot 19 uur, dinsdag + woensdag + donderdag van 9 tot 13 uur, vrijdag van 9 tot 12 uur.
  • De budgetmeter in het NAC is toegankelijk tijdens de uren van het
    contactcenter, en daarnaast op zaterdag en zondag van 9 tot 12 uur.
  • Stel het aanvragen of afhalen van een loketproduct zoveel mogelijk uit. 

💡 Gebruik ons digitaal loket!
Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

💡 We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.

💡 Vergaderingen met externen beperken we maximaal.

💡 Bij hoogdringende vragen één adres crisiscom@houthalen-helchteren.be

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.