Gemeente-Stadsmonitor RSS link

Is het leuk wonen in jouw buurt? Kan je veilig fietsen in jouw gemeente of stad? Is er voldoende groen? Hoe tevreden ben je over de voorzieningen en diensten in jouw gemeente of stad? …

Vanaf 9 september 2020 organiseert het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) de grootschalige burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor. Jouw mening over onze gemeente is bijzonder belangrijk! We rekenen dan ook op jou om deel te nemen!

De Gemeente-Stadmonitor telt meer dan 200 cijferreeksen die de staat van onze gemeente in beeld brengt. Ruim 100 cijferreeksen komen voort uit de grootschalige burgerbevraging bij de inwoners van elke Vlaamse gemeente. 

Met de resultaten van deze bevraging wil het Agentschap Binnenlands Bestuur elk lokaal bestuur ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen. Deze inzichten geven immers een unieke kijk op wat voor elke burger belangrijk is in zijn of haar gemeente of stad. Dit is dan ook een unieke kans om jouw mening te geven over onze gemeente!

Van woensdag 9 september tot eind oktober 2020 zal het Agentschap Binnenlands Bestuur in elke Vlaamse gemeente een representatief deel van de inwoners van 17 tot 85 jaar bevragen.

Lees meer over de burgerbevraging

Gepubliceerd op donderdag 3 september 2020 8 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.