Ga in gesprek met team Noord-Zuid Limburg RSS link

Wens je meer informatie over het project Noord-Zuid Limburg? Maak dan een afspraak bij het infopunt en ga in gesprek met het team. Dat kan telkens op maandag van 16 tot 19 uur. Gezien de gezondheidscrisis vinden de afspraken zoveel mogelijk digitaal plaats.

Wil je toch liever een fysiek gesprek? Dan kan je op afspraak langskomen bij het Noord-Zuidinfopunt in het NAC.

Maak je afspraak via www.noordzuidlimburg.be/infopunt of bel naar de Noord-Zuidinfolijn op het nummer 0800 202 49.

Gepubliceerd op dinsdag 1 juni 2021 17.31 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.