Fietsbrug Helchteren-Noord RSS link

De fietssnelweg F74 kruist de Grote Baan in Helchteren-Noord. Om het comfort en de veiligheid van die fietssnelweg te verhogen, wordt op die plek een fietsbrug gebouwd. De omgevingsvergunning is intussen verleend door onze gemeente en de werken aan de brug zullen in het najaar van 2021 starten.

De voornaamste doelstelling van de fietsbrug is een conflictvrije oversteek van de fietssnelweg F74 realiseren over de N715/F74, waarbij ook de fietsaansluiting op de Grote Baan behouden blijft.

Meer info kan je terugvinden op de website van noordzuidlimburg.be

Gepubliceerd op donderdag 29 juli 2021 9.39 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.