waar staat mijn fiets veilig?

Houthalen-Helchteren beschikt over heel wat fietsenrekken. Sommige zijn pas vernieuwd of zullen in de toekomst vernieuwd worden. De meeste vind je terug aan openbare gebouwen en aan de bushaltes. Maak gebruik van deze fietsenrekken.

Het is niet alleen veiliger voor je fiets, ook voor voetgangers. Niemand maakt graag omweg voor fietsen die kriskras op het voetpad staan.

Voor meer informatie neem je contact op met het gemeentelijke team preventie op het nummer 011 49 22 28 of via mail.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.