Coronaveilige feesteditie van Zomernoten RSS link

Op zondag 8 augustus vind je op het John Cuppensplein optredens van Maarten Cox, Mama's Jasje, Sandra Kim en Soulsister. Een volksfeest met medleys, kaskrakers en meezingers waar de liefhebbers van het Nederlandstalige repertoire traditiegetrouw aan hun trekken komen. 

Een coronaveilige editie vereist aanpassingen. We volgen de richtlijnen van het federaal overlegcomité wat betreft het maximum aantal toeschouwers voor evenementen in buitenlucht, rekening houdend met de lokale omstandigheden. Door de beperking op de publiekscapaciteit en een verplichte reservatie voor wie naar Zomernoten wil komen, hebben we de juiste tools om de bezoekersstroom te controleren.

Je bent welkom vanaf 16 uur.

Het volledige programma kan je hier terugvinden.

Gepubliceerd op dinsdag 13 juli 2021 8 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.