Fase 4 | 2025

SAMEN AAN DE SLAG VOOR EEN BELEVINGSVOLLE HELCHTERENSEDIJK

Door het verlagen van de snelheid op de Helchterensedijk, krijgt de fietser een veilige fietsverbinding tussen Peer-centrum, Houthalen-Helchteren, de fietsknooppunten en de verschillende recreatiemogelijkheden. Samen met de bewoners en gebruikers gaan we aan de slag voor het creëren van een fietsverbinding in harmonie met de omgeving. We denken aan vergroening, een extra rustpunt, een speelbos en een uitbreiding van het knooppuntennetwerk voor wandelaars en ruiters. Tijdens deze fase vernieuwen we ook het wegdek van de Helchterensedijk.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.