Enquête van Statbel in Houthalen-Helchteren meet inkomens en levensomstandigheden RSS link

Verschillende huishoudens in onze gemeente zijn geselecteerd om deel te nemen aan de enquête over inkomen en levensomstandigheden. Interviewers van Statbel, het Belgische bureau voor de statistiek, komen binnenkort naar Houthalen-Helchteren om deze huishoudens te ondervragen.

De resultaten van de enquête, die volledig anoniem zijn, geven een overzicht van de Belgische arbeidsmarkt en bestrijken onder meer de werksituatie, de zoektocht naar werk, onderwijs en diploma’s. Statbel gebruikt deze gegevens om statistieken op te stellen op nationaal en regionaal niveau. Omdat de enquête ook in andere EU-lidstaten wordt georganiseerd worden ook vergelijkende Europese statistieken opgesteld.

Als je één van de geselecteerde huishoudens bent, ontvang je binnenkort een uitnodigingsbrief en zal je gecontacteerd worden door één van de interviewers.

Wie vragen heeft, kan contact opnemen met Statbel:
E-mailadres: EAK-EFT@economie.fgov.be
Website: https://statbel.fgov.be/nl/LFS
Telefoonnummer: 0800 120 33

Gepubliceerd op maandag 15 januari 2024 12.01 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.