Energiefitsessies RSS link

Wil je energie besparen zonder zware investeringen te doen? Of wil je tips over de renovatie van je woning? Het kan allebei. In juni organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met Fluvius drie Energiefitsessies en twee Bouwfitdagen.

De Energiefitsessies zijn bedoeld voor huiseigenaars die hun woning energiezuiniger en comfortabeler willen maken. Deze sessies kunnen afzonderlijk gevolgd worden.

De Bouwfitdagen zijn vooral nuttig voor mensen met bouw- of verbouwplannen. Ze vinden plaats op twee opeenvolgende zaterdagen en moeten allebei gevolgd worden.

Sessies

2-daagse energiesessie 'Bouwfit renovatie'
Datum: zaterdag 17 juni en zaterdag 24 juni 2023
Uur: 9 - 17 uur
Schrijf je hier in

Energiefit: totaalrenovatie 
Datum: woensdag 28 juni 2023
Uur: 19.30 - 21.30 uur
Schrijf je hier in

Praktisch

  • Locatie: de sessies vinden allemaal plaats in de Raadzaal van het NAC, Pastorijstraat 30.
  • Inschrijven is verplicht
  • De sessies zijn gratis.
Gepubliceerd op woensdag 3 mei 2023 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.