Realiseer je bovenlokaal cultuurproject met ECRU! RSS link

Zit je met een idee? Wil je een cultuurproject realiseren en samenwerken over de gemeentegrenzen heen? De nieuwe vereniging ECRU geeft je een steuntje in de rug. Dat doen ze via ondersteuning, expertise en begeleiding bij subsidiedossiers.

ECRU lanceerde ook een gloednieuw subsidiereglement. Met dit reglement wil ECRU culturele projecten met bovenlokale uitstraling ondersteunen, met bijzondere aandacht voor talentontwikkeling en participatie door kansengroepen. De eerste deadline voor het indienen van je subsidiedossier is 15 maart 2021. Er zijn jaarlijks 4 indienmomenten. ECRU begeleidt de culturele actoren ook bij het schrijven van een goed subsidiedossier en gaat op zoek naar partners en oplossingen.

De subsidiebedragen variëren van 1500 euro tot 5000 euro. Alle voorwaarden voor de indiening van je subsidiedossier vind je terug op www.ecru.be of maak een afspraak met de ECRU-consulent via 0470 08 17 50

Meer info: www.ecru.be

Gepubliceerd op woensdag 3 februari 2021 10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.