Druktebarometer zwemzone De Plas RSS link

Tussen 1 juli en 31 augustus mag er terug gezwommen worden aan De Plas. Er mag gezwommen worden binnen de voorziene zwemzone tussen 10 en 18 uur op voorwaarde dat de groene vlag uithangt en er 2 redders aanwezig zijn.

Om het volk te spreiden, wordt er gewerkt met een druktebarometer. Je kan de druktebarometer bekijken op onze website om zo na te gaan of er nog voldoende plaats is.

Bekijk hier hoe druk het momenteel is aan De Plas

Gepubliceerd op maandag 18 juli 2022 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.