Drukjachten op everzwijnen RSS link

Doorgaans denken we bij everzwijnen vooral aan de Ardennen, maar ook in Vlaanderen nemen de aantallen sterk toe. Everzwijnen zijn geen kieskeurige eters, maar verorberen alles wat hun pad kruist en energiewaarde bezit. De enorme appetijt van everzwijnen brengt ook overlast met zich mee.

Het Agentschap voor Natuur en Bos organiseert daarom binnenkort enkele drukjachten op everzwijn op en binnen de terreinen van het militair schietveld ‘Pampa Range’, gelegen op het grondgebied van onze gemeente en Oudsbergen, grenzend aan het grondgebied van Peer.

Het betreft een drukjacht op everzwijnen tussen zonsopgang en zonsondergang.

Dit zijn de data van de drukjachten:

  • Zaterdag 18 november 2023
  • Zaterdag 9 december 2023
  • Zaterdag 6 januari 2024
  • Zaterdag 27 januari 2024 (optioneel)
Gepubliceerd op zaterdag 4 november 2023 8.56 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.