Verdachte activiteit of vermoedelijk drugsafval gezien? RSS link

Denk je drugsafval gezien te hebben tijdens je wandeling door het bos? Is er plots ‘s nachts activiteit in het leegstaande huis verderop in de straat? Contacteer dan het Anoniem drugsmeldpunt Limburg op het gratis nummer 0800 208 77.

Vermoed je dat het om drugsafval gaat, blijf dan op een veilige afstand. Vaak bestaat het afval immers uit toxische, brandbare en bijtende chemicaliën. Verwittig bij acuut gevaar de hulpdiensten. 

Op 0800 208 77 krijg je een automatisch bericht te horen en kun je anoniem een bericht inspreken. De gegevens van de oproep worden dus niet geregistreerd, maar je kunt uiteraard je naam en telefoonnummer inspreken, als je graag wordt gecontacteerd om bijkomende informatie te geven.
Je omschrijft tijdens je oproep wat je hebt gezien, waar en wanneer. Wees zo speci?ek mogelijk. Het nummer registreert oproepen uit heel Limburg; hoe duidelijker de berichten die het registreert, hoe sneller de politie in actie kan schieten.

Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2019 7.30 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.