Verdachte activiteit of vermoedelijk drugsafval gezien? RSS link

Denk je drugsafval gezien te hebben tijdens je wandeling door het bos? Is er plots ‘s nachts activiteit in het leegstaande huis verderop in de straat? Contacteer dan het Anoniem drugsmeldpunt Limburg op het gratis nummer 0800 208 77.

Vermoed je dat het om drugsafval gaat, blijf dan op een veilige afstand. Vaak bestaat het afval immers uit toxische, brandbare en bijtende chemicaliën. Verwittig bij acuut gevaar de hulpdiensten. 

Op 0800 208 77 krijg je een automatisch bericht te horen en kun je anoniem een bericht inspreken. De gegevens van de oproep worden dus niet geregistreerd, maar je kunt uiteraard je naam en telefoonnummer inspreken, als je graag wordt gecontacteerd om bijkomende informatie te geven.
Je omschrijft tijdens je oproep wat je hebt gezien, waar en wanneer. Wees zo speci?ek mogelijk. Het nummer registreert oproepen uit heel Limburg; hoe duidelijker de berichten die het registreert, hoe sneller de politie in actie kan schieten.

Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2019 7.30 u.
alert-box-close-text

Wij werken op afspraak!

Heel wat administratieve zaken kan je voortaan enkel nog met een afspraak afhandelen in het NAC.

Voor het afhalen van huisvuilzakken of aangevraagde documenten hoef je geen afspraak te maken. De meeste attesten kan je gewoon online aanvragen, zodat je niet meer langs hoeft te komen. 

Vragen? Lees meer over onze nieuwe werkwijze.

Maak een afspraak