stel contact met je arts niet uit

Uit vrees voor het coronavirus blijven veel mensen een afspraak bij hun (huis)arts of een bezoek aan de spoedafdeling van het ziekenhuis uitstellen, ook al hebben ze verontrustende klachten. 
Dokterspraktijken nemen, net als ziekenhuizen en hun spoedafdelingen, alle mogelijke maatregelen om besmetting door het coronavirus te vermijden. Een bezoek aan de huisarts is dus absoluut veilig, en er is geen reden om dat uit te stellen. Wie verontrustende of onverklaarbare klachten heeft, moet daarom zo snel mogelijk een afspraak vragen bij zijn huisarts, want die klachten wijzen mogelijk op een ernstige ziekte. Wie te lang met klachten blijft rondlopen, loopt het risico dat die verergeren en dat de behandeling zwaarder wordt.

Ook aan wie in behandeling (geweest) is en vragen heeft over nieuwe klachten, doen we de oproep om een contact met de huisarts, of de behandelend arts in het ziekenhuis, niet uit te stellen.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.