Denk aan jouw jobbonus RSS link

Verdiende je als werknemer of grensarbeider minder dan 2.700 euro bruto per maand in de eerste helft van 2022 of minder dan 2.900 euro bruto per maand in de tweede helft van 2022? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een jobbonus.

Met die bonus wil de Vlaamse Regering werklozen aanmoedigen om werk te zoeken en wie minder verdient extra stimuleren om aan de slag te blijven.

Wie recht heeft op een jobbonus, krijgt hierover een brief op papier of via jouw eBox. Vul daarna je rekeningnummer in op www.burgerprofiel.be/jobbonus. Heb je vorig jaar al een rekeningnummer ingevuld? Kijk na of dat nog juist is.

Heb je vragen?

Dan kan je terecht op:

  • www.vlaanderen.be/jobbonus
  • het gratis informatienummer van de Vlaamse overheid 0800 61 106 (elke werkdag bereikbaar van 9 tot 19 uur)
Gepubliceerd op maandag 20 november 2023 13.25 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.