Dementiecafé Houthalen-Helchteren RSS link

Dementie treft niet alleen de persoon in kwestie. Ook familieleden en mantelzorgers hebben vaak veel vragen en kampen met gevoelens van verwarring, onrust, moeheid en onmacht.

Het Dementiecafé is bedoelt voor mensen met dementie, hun familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.

Deelname aan het dementiecafé is gratis!

In 2023 organiseren we het dementiecafé op: 

  • donderdag 21 september van 14 tot 16 uur in Perron-Oost, Kastanjestraat 7, Houthalen-Oost
  • donderdag 12 oktober van 14 tot 16 uur in de Goei Wei, Weidestraat 9, Meulenberg
  • donderdag 9 november van 14 tot 16 uur in Woonzorgcentrum 't Dorp, 't Dorp 80, Helchteren
Gepubliceerd op donderdag 17 augustus 2023 11 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.