Dementiecafé Houthalen-Helchteren RSS link

Vorig jaar organiseerden we in onze gemeente voor het eerst dementiecafés. In deze cafés konden familieleden en mantelzorgers van mensen met dementie in een gemoedelijke sfeer met elkaar babbelen over dementie en de impact die de ziekte heeft op hun leven.

De dementiecafés waren een succes en daarom organiseren we ze ook dit jaar. Mensen die op de een of andere manier te maken hebben met de ziekte in hun leven, kunnen opnieuw lotgenoten ontmoeten, contacten leggen en ervaringen uitwisselen. Dankzij een losse babbel met koffie en taart ontdekken ze op die manier dat ze er niet alleen voorstaan.

Deelname aan het dementiecafé is nog steeds gratis!

In 2024 organiseren we het dementiecafé op: 

  • dinsdag 23 januari van 14 tot 16 uur in het Vinkenhof, Lunstraat 19, Houthalen-Centrum
  • donderdag 22 februari van 14 tot 16 uur in De Goei Wei, Weidestraat 9, Meulenberg
  • donderdag 21 maart van 14 tot 16 uur in Perron-Oost, Kastanjestraat 7, Houthalen-Oost
  • dinsdag 7 mei van 14 tot 16 uur in De Goei Wei, Weidestraat 9, Meulenberg
Gepubliceerd op dinsdag 2 januari 2024 11 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.