De Challenge 2.0 RSS link

Plezier, samenhorigheid en een klein beetje competitie... Dat is waar de Challenge voor staat! Jong en oud kunnen (samen) hun hartje luchten, elke sportieveling kan grenzen verleggen, maar ook bewegen op je eigen tempo, op je eigen manier staat centraal. De Challenge is voor iedereen!

Houthalen-Helchteren daagt Hechtel-Eksel uit!

Twee sportieve gemeentes, maar welke gemeente heeft nét dat beetje meer? Welke gemeente is de sportiefste?

3 uitdagingen

Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2021 krijgen we 3 uitdagingen voorgeschoteld. De gemeente die minstens 2 van de 3 uitdagingen wint, wint de Challenge 2.0. Ze krijgt de zéér gewilde trofee uit handen van de tegenpartij en mag zich - toch zeker voor 1 jaar - de sportiefste gemeente noemen.

Welke zijn de 3 uitdagingen?

Inwoners verzamelen zoveel mogelijk kilometers
Lopen, wandelen, (elektrisch) fietsen, step, skeeleren,... Alle niet-gemotoriseerde voertuigen waar lichaamsbeweging voor nodig is.

Inwoners verzamelen zoveel mogelijk sportieve minuten
Een uurtje bootcamp in de tuin, een online yogales, een halfuurtje voetballen met de kinds in de tuin, enkele minuutjes bewegen om de spieren los te maken tijdens een lange werkdag,...

Zoveel mogelijk inwoners doen mee aan 'de cup'
6 korte, sportieve, toegankelijke oefeningen voor jong en oud waarin je kracht, snelheid en uithouding gebruikt.

Personen die niet van Houthalen-Helchteren of Hechtel-Eksel zijn, mogen ook meedoen!
Ons doel is immers mensen aan het sporten en bewegen krijgen. Het is een wedstrijdje maar hoe meer mensen deelnemen, hoe leuker het wordt! Dus als jouw oma, neef, nicht, vriend(in),… in een andere gemeente of stad woont...laat ze dan gerust meehelpen!

Lees hier de spelregels en hoe je kan deelnemen

Gepubliceerd op donderdag 3 juni 2021 11 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.