De Vloot enkele maanden onderbroken voor doorgaand verkeer RSS link

Sinds maandag 28 september is de doorgang voor het verkeer in De Vloot onderbroken. Je kan de handelszaken in de straat enkel bereiken via de Koolmijnlaan. Langs de Koolmijnlaan moet je ook terug uitrijden.

De winkelketen is in september begonnen met de graafwerken voor de ondergrondse parking. Omwille van de verkeersveiligheid wordt het werfverkeer gescheiden van het andere verkeer. Vanaf huisnummer 9 tot aan de Grote Baan is een zone voor werfverkeer ingesteld. Deze zone is alleen toegankelijk voor het plaatselijke werfverkeer en de bewoners en hun bezoek. In- en uitrijden gaat alleen via de Grote Baan.

De aangepaste verkeerssituatie in De Vloot zal waarschijnlijk duren tot februari 2021. Het gemeentebestuur evalueert de maatregel voortdurend.

De snelheid wordt in De Vloot tijdelijk verlaagd van 50 km naar 30 km per uur.

Over de Koolmijnlaan is ter hoogte van de Groenstraatbeek een metalen stelling gebouwd. Hierover lopen buizen die het water afvoeren dat afkomstig is van de droogzuiging voor de Aldi-nieuwbouw.

Gepubliceerd op maandag 28 september 2020 10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.