De dienst Voogdij is op zoek naar… JOU! RSS link

De dienst Voogdij is op zoek naar gemotiveerde personen die bereid zijn om kinderen en jongeren van vreemde herkomst te begeleiden. Je ontvangt een vergoeding per jongere die je begeleidt.

Je zal als voogd de minderjarige bijstaan in alle administratieve en juridische aspecten van zijn/haar leven in België. Hoewel je de minderjarige van nabij zal begeleiden, is het niet de bedoeling dat je hem/haar bij je thuis laat verblijven.

Om de kandidaat-voogden klaar te stomen voor hun eerste voogdijen wordt er een vijfdaagse opleiding voorzien. 

Gezien de hoge nood aan voogden, is de dienst op zoek naar voogden die de nodige tijd en motivatie hebben om 5 of meer jongeren te begeleiden. Tot 5 jongeren ben je vrijgesteld van belastingen. Wil je meer dan 5 jongeren begeleiden, dien je zelfstandige te worden in bijberoep.

Zie je dit wel zitten, maar heb je nog enkele vragen? Dan nodigen we je uit voor de infosessie op 9 december 2019 om 10 uur in Brussel. Graag jouw aanwezigheid bevestigen voor 30 november.

Je mag jouw aanwezigheid doorgeven via: voogdij@just.fgov.be.

Nu al overtuigd? Dan mag je uiteraard ook meteen jouw kandidatuur (motivatiebrief en CV) indienen via hetzelfde mailadres.

Gepubliceerd op woensdag 6 november 2019 8.35 u.
alert-box-close-text

Wij werken op afspraak!

Heel wat administratieve zaken kan je voortaan enkel nog met een afspraak afhandelen in het NAC.

Voor het afhalen van huisvuilzakken of aangevraagde documenten hoef je geen afspraak te maken. De meeste attesten kan je gewoon online aanvragen, zodat je niet meer langs hoeft te komen. 

Vragen? Lees meer over onze nieuwe werkwijze.

Maak een afspraak